ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ТОВ “ДОМ ЮРИСТА”, код за ЄДРПОУ 36373519, яке розташоване за адресою: Україна, місто Харків, вулиця Полтавський шлях, будинок 9 (далі - “ДОМ ЮРИСТА” або “Компанія”), турбується про конфіденційність даних своїх користувачів. Для цієї мети була розроблена політика конфіденційності, яка включає правила збору, використання, розкриття, передачі та зберігання Вашої інформації. Ознайомтеся з нашими правилами дотримання конфіденційності і повідомте (office@domjurista.ua) нас, якщо у Вас виникнуть запитання.

 

Персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Якщо Ви звернетеся у ДОМ ЮРИСТА, Вас можуть попросити надати персональні дані. Ці відомості можуть бути об'єднані з іншими з метою надання та поліпшення наших продуктів, послуг, контенту і реклами. Ви не зобов'язані надавати особисту інформацію на наш запит, однак, якщо Ви її не вкажете, у багатьох випадках ми не зможемо надати Вам продукт, надати послугу або відповісти на запит.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту http://www.domjurista.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: office@domjurista.ua.

 

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення послуги чи сервісу, берете учать у акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення продуктів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Застереження щодо сервісу "Подати заяву онлайн". Ми не отримуємо і не зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на сайті, використовуючи сервіс "Подати заяву онлайн", так само вказана інформація автоматично не зберігається під час вашого користування вказаним сервісом. Така інформація, може включати: інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону, поштова адреса та адреса електронної пошти; дані документів, що засвідчують особу (наприклад, номер та серія паспорта, строк його дії, ІНН); дані банківських/карткових рахунків, платіжних карток та іншу інформацію, яку Ви добровільно залишаєте на сайті, користуючись сервісом "Подати заяву онлайн". Ви розумієте, що будь-які загальні персональні дані вказані Вами під час використання сервісу "Подати заяву онлайн" надаються за Вашим свідомими вибором і лише для надання обраних Вами послуг. Ви також розумієте, що без надання деяких із вказаних персональних даних, надання послуг може бути неможливим.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

 

Чому ми обробляємо персональні дані

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад, повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

При створенні акаунта, покупці продукту (послуги), зверненні до нас або участь в інтернет-опитуванні ми можемо попросити Вас надати ту чи іншу інформацію, включаючи ім'я та прізвище, номер телефону, адресу електронної пошти, кращий спосіб зв'язку.

Коли ви ділитеся контентом з друзями та членами родини, використовуючи продукти ДОМ ЮРИСТА, або запрошуєте когось на форум або в іншу службу ДОМ ЮРИСТА, ДОМ ЮРИСТА

може збирати зазначену Вами інформацію про цих людей, включаючи їх ім'я та прізвище, поштову адресу, адресу електронної пошти і номер телефону. ДОМ ЮРИСТА буде використовувати цю інформацію для відповіді на Ваші запити, надання Вам відповідних товарів та послуг чи з метою боротьби з шахрайством.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України.

 

Як ми збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення послуги або сервісу, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу надати Вам послугу або сервіс. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

 

Збір та використання інформації, що не є особистою

Ми також здійснюємо збір даних, які не вказують безпосередньо на конкретну людину. Ми можемо збирати, використовувати, передавати і розкривати такі відомості з будь-якою метою. Ось кілька прикладів того, яку інформацію, яка не є особистою, ми збираємо і використовуємо.

Ми можемо збирати таку інформацію як унікальний ідентифікатор пристрою, URL-адресу джерела посилання, місце розташування, в якому використовується продукт чи послуги ДОМ ЮРИСТА. Це допомагає нам краще зрозуміти потреби користувачів і пропонувати їм більш відповідні продукти, послуги і рекламу.

Ми можемо також збирати інформацію про те, чим цікавляться користувачі на нашому веб-сайті www.domjurista.ua і при використанні інших наших продуктів і послуг. Дані відомості дозволяють нам надавати клієнтам більш корисну інформацію, а також зрозуміти, які розділи веб-сайту, продукти і сервіси користуються підвищеним інтересом. У контексті цієї Політики конфіденційності узагальнені дані розглядаються в якості інформації, що не є особистою.

Ми можемо збирати і зберігати відомості про те, яким чином ви використовуєте наші сервіси, включаючи пошукові запити. Ця інформація може використовуватися в цілях підвищення релевантності надаваних нами послуг. Подібна інформація не буде пов'язана з Вашою IP-адресою, за винятком деяких випадків, коли це необхідно для забезпечення якості послуг, що надаються нами через Інтернет.

При наявності Вашої явно вираженої згоди ми можемо збирати відомості про те, яким чином Ви використовуєте свій пристрій, додатки або послуги ДОМ ЮРИСТА, з тим щоб допомогти розробникам поліпшити ці додатки.

При об'єднанні інформації, що не є особистою, з особистою інформацією, об'єднані дані будуть вважатися особистими, поки вони залишаються об'єднаними.

 

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookies використовуються, щоб зробити веб-сайт http://www.domjurista.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookies забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookies також дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту http://www.domjurista.ua, і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими.

У деяких наших повідомленнях електронної пошти ми використовуємо «URL-адреси переходу по кліку», пов'язані з матеріалами на веб-сайті ДОМ ЮРИСТА. Коли клієнти натискають на такі посилання, вони переходять на цільову сторінку веб-сайту через окремий веб-сервер. Ми відстежуємо дані про такі переходи, так як вони допомагають нам визначати найбільш популярні теми та оцінювати ефективність взаємодії з клієнтами. Якщо ви хочете відмовитися від такого відстеження, не переходьте по текстових і графічних посиланнях в повідомленні.

Піксельні теги дозволяють відправляти повідомлення електронної пошти в доступному для клієнтів форматі, а також дають можливість визначити, чи було відкрито і прочитано повідомлення. Ми можемо використовувати ці відомості, щоб зменшити кількість повідомлень або відмовитися від них.

Крім того, веб-сайт http://www.domjurista.ua/ може містити посилання на сайти, якими не керуює ДОМ ЮРИСТА.

Технічне оснащення сторінок сайту http://www.domjurista.ua може включати в себе модулі:

Платіжний сервіс liqpay (https://www.liqpay.com), управління яким відбувається з офісу ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК» (Адреса: 49094, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна перемоги, буд. 50, к/р 32009100400 в Обласному управлінні НБУ, МФО 305299, свідоцтво про реєстрацію: № 02800016, ліцензія Національного Банку України № №22 від 04.12.01 р.)

Цей модуль здійснює прийом/переказ грошових коштів від Клієнтів за допомогою web-інтерфейсу LIQPAY. Відповідальність за проведення транзакцій, збір та збереження персональної інформації здійснюються ПАТ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК».

Сервіс платних SMS-повідомлень (http://smsbill.com.ua), управління яким відбувається з офісу ТОВ «А.М.Г. Груп », (65123, м. Одеса, вул. Марсельська, 33, оф. 301, код ЄДРПОУ 38437212).

Цей модуль здійснює прийом/переказ грошових коштів від клієнтів шляхом направлення SMS-повідомлень на виділені префікси за коротким номером мережі операторів мобільних мереж. Відповідальність за проведення транзакцій, збір та збереження персональної інформації здійснюються ТОВ «А.М.Г. Груп».

Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800

Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958;

Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000

Соціальної мережі "ВКонтакте" (vk.com), управління якою здійснюється з офісу ТОВ "В Контакті", який знаходиться за адресою: вул. Тверська, буд. 8, літ. Б, м. Санкт-Петербург, 191015, Росія.

Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії Google, який знаходиться за адресою:1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті http://www.domjurista.ua Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту http://www.domjurista.ua відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збірі використання даних мережами Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube.

 

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, надання підтримки споживачів, замовлення в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

 

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;

Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

 

Захист особистої інформації

Компанія забезпечує захист персональних даних про клієнта, якими вона володіє, відповідно до законодавства України з питань захисту персональних даних. Компанія вживає відповідних заходів для забезпечення безпеки персональної інформації клієнта від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Однак, метод передачі інформації та метод її зберігання в мережі Інтернет не може бути повністю безпечним, тому Компанія не гарантує абсолютну безпеку персональної інформації.

При використанні Вами деяких продуктів, послуг і додатків ДОМ ЮРИСТА, при публікації повідомлень на сайтах соціальних мереж зазначена Вами особиста інформація і весь вміст будуть доступні іншим користувачам. У таких випадках Ви несете відповідальність за свою особисту інформацію, яку надаєте або відправляєте. Наприклад, якщо Ви вказуєте свої ім'я та адресу електронної пошти в обговоренні на форумі (соціальної сторінці), така інформація стає загальнодоступною. Проявляйте обережність у таких ситуаціях.

 

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї Політики конфіденційності в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

Контактна інформація: office@domjurista.ua

 

ДОМ ЮРИСТА, Харків, Україна, 26 червня 2017 р.

Про Дом юриста кажуть
"Сьогодні Дом юриста є одним з найсучасніших інноваційних правових ресурсів України"
"Юридичні послуги мають бути доступними кожному. Компанія "Дом юриста" доводить, що все це реально"
"Це перший сервіс, який полегшить роботу юристам та допоможе людям з легкістю складати заяви до різних державних органів"