Analytics

Посадові інструкції для кафе, бару, ресторану (частина 2)

star_set
star_set
star_set
star_set
star_border
Оцінити

Посадова інструкція завідувача виробництвом (в закладі харчу...

Посадова інструкція завідувача виробництва

Посадова інструкція бухгалтера-обліковця для кафе

Посадова інструкція керуючого для кафе

Посадова інструкція пекаря

Посадова інструкція кондитера

Посадова інструкція сомельє

Посадова інструкція помічника кухаря

Посадова інструкція помічника бармена

Посадова інструкція прибиральника для кафе

"Посадові інструкції для кафе, бару, ресторану (ч. 2)" містять у собі 10 максимально готових посадових інструкцій працівників кафе, бару або ресторану, розроблених згідно вимог "Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників". Вказана пропозиція включає оптимальний перелік посадових інструкцій основних професій та посад працівників сфери ресторанного бізнесу.


До пакетної пропозиції включено наступні документи: 1. Посадова інструкція керуючого для кафе; 2. Посадова інструкція бухгалтера-обліковця для кафе; 3. Посадова інструкція завідувача виробництва (в закладі харчування); 4. Посадова інструкція завідувача господарства для кафе; 5. Посадова інструкція кондитера; 6. Посадова інструкція помічника бармена; 7. Посадова інструкція помічника кухаря; 8. Посадова інструкція пекаря; 9. Посадова інструкція сомельє; 10. Посадова інструкція прибиральника.

Завантажити zip-архівом

Посадова інструкція завідувача виробництвом (в закладі харчу...

Посадова інструкція завідувача виробництва

Посадова інструкція бухгалтера-обліковця для кафе

Посадова інструкція керуючого для кафе

Посадова інструкція пекаря

Посадова інструкція кондитера

Посадова інструкція сомельє

Посадова інструкція помічника кухаря

Посадова інструкція помічника бармена

Посадова інструкція прибиральника для кафе

Інші схожі документи

Адвокатське досьє

Перейти>

Актуально! Працевлаштування за кордоном

Перейти>

IT, веб-сайти, брендбуки, програмне забезпечення

Перейти>

Посадові інструкції для кафе, бару, ресторану (частина 1)

Перейти>

Посадові інструкції для кафе, бару, ресторану (частина 2)

Перейти>

Колективний договір з відмовою від тарифної системи оплати праці

Перейти>

Юридичне оформлення модельного бізнесу

Перейти>

Звільнення працівника за прогул: дії та документи

Перейти>

Посадові інструкції для аптеки (частина 1)

Перейти>

Посадові інструкції для аптеки (частина 2)

Перейти>

Посадові інструкції для сільськогосподарських товариств (частина 1)

Перейти>

Посадові інструкції для сільськогосподарського товариства (частина 2)

Перейти>

Реєстрація малого бізнесу. ФОП 2 групи: торгівля продовольчими товарами

Перейти>

Поради до цього документу

Важливо знати

Примітка до цього документу з'явиться згодом

Що почитати

Примітка до цього документу з'явиться згодом

Зверніть увагу

Примітка до цього документу з'явиться згодом